19.2.2011

Kinkkusydämet



Ensinnäkin pahoittelen kuvien epätarkkuutta! Oma kamerani unohtui matkasta ja jouduin kuvaamaan lainakameralla (jota en osannut käyttää). Toivottavasti saatte jotakin selvää!

Elieli. Kinuskikissan ohjeilla mentiin. Poro oli kaupassa tällä hetkellä niin kallista, että tyydyin halvempaan vaihtoehtoon: valmiisiin kinkkusuikaleisiin. Citymarket tarjosi vihdoin Cantadou-"juustoa", joten sain kokeilla miltä tämä ihanuus maistui.. Ja hyväähän se oli!

Meiltä ei löytynyt pieniä sydänmuotteja, joten käytin isoja. Yli jääneistä leivän reunoista tein leipäkuutioita ja tarjosin ne keiton kanssa.


1 kommentti:

  1. Pitkästä aikaa käymässä! :)

    Tätä täytyykin testata! Ehkä ihan tuolla porollakin. Mulla on joku ihmeellinen tahna- ja levitekausi käynnissä nyt niin siinä menee niin savuporomousset kuin kinkkutahnatkin, tästäkin voisin testata molemmat versiot :D Ihanan yksinkertaista.

    VastaaPoista