30.12.2010

Kananugetteja

Anteeksi, on ollut pitkä tauko päivittelyssä. Lupaan parantaa tapani ja nyt saattekin oikein urakalla kuvia :-D

Olen addiktoitunut Mau!kkaaseen ruokablogiin ja nykyään kyttään jatkuvasti mitä Kitinen sinne postailee. Tällä kertaa oli vuorossa kananugetteja & currymajoneesia sekä perunamuusia.



Kananugetit onnistuivat todella hyvin, pidin niiden mausta. Suolakeksit maistuivat sopivasti kanan päällä. Käytin maustamattomia kanafileitä, joten tein marinadiin hieman muutoksia (pistin mm. currya, suolaa, pippuria, kanamaustetta ja grillimaustetta)





Kastike oli aika jännän makuista. Se oli yhdistelmä kirpeätä Curry-paprika-kastiketta ja majoneesia. Kyllähän sitä söi mielummin kun selkäänsä otti.

4 kommenttia:

  1. Ai katos, täällähän olikin käyty! Ja tuttu reseptikin vielä :D Ja tosi kivaa kuulla, että joku oikeasti seurailee mun blogiani :)

    Nää nuggetit on oikeasti niin paras keksintö! <3 Ihanaa, kun saa helppoja ja "oikean makuisia" nuggetteja tehtyä ihan vaan uunissa! Majoneesista itse en sen sijaan tykkää, joten ei oikein tää currymajoneesikaan mulle uponnut vaan teenkin mieluiten dipit aina kermaviiliin tai jogurttiin :)

    VastaaPoista
  2. Jep, seuraan blogias aika ahkeraan :D

    Joo, nugetit oli älyttömän hyviä mut toi dippi taas.. täytynee kokeilla ens kerralla jotakin toista versiota.

    VastaaPoista
  3. Mua oikein harmittaa, kun en ole onnistunut vielä kertaakaan tekemään oikeasti hyvää currymajoneesia :/ Aina pitää käydä Hesburgerilta ostamassa annospusseina xD Joten jos joskus onnistut löytämään nuggeteille/broilerille sopivan dipin niin laita blogiin, että mäkin voin tulla sen nappaamaan ;)

    Tällä hetkellä oma suosikkini on valkosipulidippi, jota olen useampaankin kertaan omassa blogissani hehkuttanut. Se onneksi käy lähes kaiken kanssa :D

    VastaaPoista
  4. Joo, täytyy sit jakaa se dippi jos sellaisen onnistun väkertämään :-D

    VastaaPoista